Koorworkshops Jong Vocaal Twente

Vind jij ook leuk om te zingen en samen veel plezier te maken? Doe dan met ons mee! Iedereen vanaf 6 jaar is welkom.

We zingen op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.15 uur in de theaterzaal van Vrije School in Almelo (Biesterweg 6).

Je kunt vier keer gratis komen meezingen om kennis te maken met Jong Vocaal Twente op:

22 november 2023

29 november 2023

6 december 2023

13 december 2023

Meld je aan via: voorzitter@jongvocaaltwente.nl

 

Gratis koorworkshops voor kinderen

Jong Vocaal Twente is er!
Almelo is een nieuw muzikaal initiatief rijker: Jong Vocaal Twente. Een koor voor kinderen vanaf 6 jaar die graag zingen en van alles willen leren over muziek. De kinderen van Jong Vocaal Twente krijgen iedere woensdagmiddag vanaf 13.30 uur in drie verschillende leeftijdsgroepen koorworkshops. De kinderen leren heel veel nieuwe liedjes én leren spelenderwijs noten lezen. De koorworkshop worden gegeven door Mariette Effing in de Vrije School, Biesterweg 6 in Almelo.

Koorworkshops voor kinderen
Er zijn al 10 kinderen die iedere woensdag meedoen met Jong Vocaal Twente, maar we hebben plaats voor veel meer kinderen! Daarom mogen op woensdagmiddag 4, 11 en 18 maart alle kinderen uit Almelo en omstreken gratis meedoen met de koorworkshops. De kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden en ouders/verzorgers zijn van harte welkom om een keer te luisteren. Daarna, op woensdagmiddag 25 maart, is er een presentatie waar iedereen welkom is! Dan kunnen de ouders/verzorgers horen hoe snel kinderen kunnen leren zingen en samen muziek maken.

Maak hier gebruik van het belangstellingsformulier voor de koorworkshops. Na ontvangst van het formulier sturen we een bevestiging.

Leeftijdsgroepen
De koorworkshops Jonge Vocaal Twente zijn voor drie verschillende leeftijdsgroepen:
Jong (vanaf groep 3): 13.30- 14.00 uur
Midden (vanaf groep 5): 14.00- 14.45 uur
Ouder (vanaf groep 7): 14.45- 15.30 uur

Bevrijdingsconcert 5 mei
Wanneer de kinderen besluiten om verder te gaan met zingen doen ze op dinsdag 5 mei al mee aan een groot Bevrijdingsconcert!

‘Wij geven onze stem door’
De oprichting van Jong Vocaal Twente was een grote wens van twee Almelose mannenkoren, het Almeloos Christelijk Mannenkoor en het Almeloos Mannenkoor. Die koren bestonden in 2018 allebei 100 jaar en richtten een fonds op met de duidelijke naam ‘Wij geven onze stem door’. En hoe kun je beter je stem doorgeven dan aan kinderen?

Informatie
Wil je meer weten over Jong Vocaal Twente? Bel dan met Mariette Effing,
06 1594 1409. Je kunt ook een mail sturen aan jongvocaaltwente@koorenzo.nl.