Koorworkshops Jong Vocaal Twente

Pluk de dag, zing een liedje!

Vind jij het  fijn om samen te zingen en daarnaast ook veel plezier te maken? Doe dan met mee met de koorworkshops van Jong Vocaal Twente!  Samen met kinderkoordirigent Mariette ga je veel nieuwe liedjes leren en  leuke en uitdagende muziekspelletjes doen. En al zingend leer je heel veel over muziek.

De koorworkshops zijn iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot 14.15 uur in de grote zaal van de Vrije School in Almelo.

De kosten zijn  € 30,-  per kwartaal en je mag altijd 1x gratis meedoen!
Locatie: Vrije School, Biesterweg 6 in Almelo.

Nieuw!
Binnenkort starten we een tweede groep van 14.30 uur tot 15.15 uur.


De oprichting van Jong Vocaal Twente was een grote wens van twee Almelose mannenkoren, het Almeloos Christelijk Mannenkoor en het Almeloos Mannenkoor. Die koren bestonden in 2018 allebei 100 jaar en richtten een fonds op met de duidelijke naam ‘Wij geven onze stem door’. En hoe kun je beter je stem doorgeven dan aan kinderen?

Wil je meer weten over Jong Vocaal Twente?

Mail naar: jongvocaaltwente@koorenzo.nl
Of bel met Mariette Effing: 06 15941409