Pannenkoekenconcert woensdag 7 juli

Woensdag 7 juli | 17:00 uur
Wijkgemeente Noach | Wijkgebouw De Schelf | Binnenhof 51 Almelo

Koop hier direct online betalingsbewijzen voor de live stream (€ 2,50).
Maak hier gebruik van de wachtlijst als u geen ouder, verzorger of ander gezinslid bent.

De kinderen van Jong Vocaal Twente zijn ontzettend blij om dit coronajaar zingend af te sluiten voor publiek! Ze geven voor de eerste keer een echt concert op woensdagmiddag 7 juli om 17.00 in kerkzaal Noach in Almelo.

Een pannenkoekenconcert? Jazeker, want het is bijna etenstijd als de kinderen aan het eind van het concert een liedje over pannenkoeken zingen. Jong Vocaal Twente heeft het net als heel veel andere koren niet gemakkelijk gehad in coronatijd. Tijdens de lock downs konden de kinderen niet ‘live’ met elkaar zingen. Maar ze kregen wel online zanglessen en leerden veel nieuwe liedjes. Deze liedjes willen ze op woensdag 7 juli graag ‘live’ aan iedereen laten horen!

Er gelden nog wel wat coronabeperkingen. Daarom zijn de 50 plaatsen op 1,5 meter in de kerkzaal op de eerste plaats bestemd voor de ouders/verzorgers en broertjes en zusjes van kinderen van Jong Vocaal Twente. Pas in de tweede fase kunnen ook oma’s en opa’s en andere belangstellenden kaartjes kopen. Hiervoor is er een wachtlijst met dit formulier. Het grote publiek kan thuis van het concert genieten via de live stream voor slechts € 2,50.

Jong Vocaal Twente is voortgekomen uit een initiatief van het Almelo’s Christelijk Mannenkoor en het Almelo’s Mannenkoor. Deze koren bestonden in 2018 allebei 100 jaar en richtten een fonds op met de naam ‘Wij geven onze stem door’. Onder de artistieke leiding van Mariette Effing werd met dit fonds eind 2019 Jong Vocaal Twente opgericht voor kinderen vanaf 6 jaar die graag zingen en van alles willen leren over muziek. In september 2021 gaan we weer van start met nieuwe kinderen. Meedoen? Neem voor meer informatie contact op met jongvocaaltwente@koorenzo.nl  of bel 06 1594 1409 (Mariette Effing).

Toegang
Koop hier online kaarten voor de live stream (€ 2,50).
Maak hier gebruik van de wachtlijst als u geen ouder, verzorger of ander gezinslid bent.

*Begunstigers betalen € 5 meer en geven daarmee de Stichting Jong Vocaal Twente een extra steuntje in de rug. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Vragen over de online kaartverkoop?
service@podiumplein.nl | 06 4910 8889

Naar boven
Home >